1. blackfriday
  2. Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs EY505D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. 

Specificaties Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs
MerkTefal
FabrikantcodeEY505D

Over Tefal EY505D

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs is een veelzijdige 2-in-1 airfryer die uw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze airfryer kunt u niet alleen genieten van knapperige frietjes en geroosterde kip, maar kunt u ook uw culinaire vaardigheden uitbreiden door gerechten te grillen. Dankzij het meegeleverde grillrooster kunt u gemakkelijk een sappig stuk vlees grillen of heerlijke gegrilde groenten bereiden. Deze airfryer is uitgerust met maar liefst 8 automatische bakprogramma's, waardoor u met slechts één druk op de knop de perfecte instellingen krijgt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste baktijd en temperatuur, want deze airfryer neemt al het denkwerk voor u uit handen. Bovendien kunt u eenvoudig de gewenste programma's selecteren via het handige digitale display. Maar de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs biedt nog meer dan alleen bakprogramma's. Met de dehydratatie functie kunt u zelfs gedroogd fruit en groente chips maken, waardoor u uw gezonde levensstijl kunt behouden. En het beste is nog dat na het gebruik van deze airfryer, u de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt plaatsen voor een moeiteloze reiniging. Geniet van heerlijke gerechten met gemak en gemakkelijk onderhoud met de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je zelf niet de juiste baktemperatuur en -tijd in te stellen. Dankzij het meegeleverde grillrooster grill je vlees en groenten in de airfryer. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet handmatig de juiste baktemperatuur en -tijd in te stellen. Dankzij het bijgeleverde grillrooster kun je vlees en groenten grillen in de airfryer. De losse onderdelen kun je eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 0,9 meter vereist de friteuse een locatie in de buurt van een stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs

Bekijk of de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal EY505D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!