1. blackfriday
  2. Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs EY501D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs. 

Specificaties Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs
MerkTefal
FabrikantcodeEY501D

Over Tefal EY501D

Met de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs heb je een veelzijdige 2-in-1 airfryer in huis. Deze airfryer maakt gebruik van hete lucht om te frituren en te grillen. Met het meegeleverde grillrooster kun je heerlijke malse stukken vlees grillen, met weinig tot geen olie. Maar dat is nog niet alles, want je kunt het rooster ook gebruiken om groenten te grillen. De bediening van deze airfryer is super eenvoudig dankzij de 2 draaiknoppen. Hiermee kun je nauwkeurig de baktijd en temperatuur instellen. Bovendien hoef je zelf niet na te denken over de juiste instellingen, want op de airfryer staan een aantal handige bakprogramma's. Dit bespaart je tijd en maakt het gebruik van de airfryer nog makkelijker. Met de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs haal je niet alleen een handige 2-in-1 airfryer in huis, maar ook een apparaat dat jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dus waar wacht je nog op? Geniet van gezonde en smaakvolle gerechten met deze veelzijdige airfryer!

Pluspunten
  • Dankzij het meegeleverde rooster voor grillen kun je vlees en groenten grillen in de airfryer. Met de bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Het geurfilter voorkomt grotendeels dat de geur van het bakken zich verspreidt, waardoor je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter moet de frituurpan dicht bij een stopcontact worden geplaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs

Bekijk of de Tefal Easy Fry & Grill EY501D Rvs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal EY501D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!