1. blackfriday
  2. Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill FW5018. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill. 

Specificaties Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill
MerkTefal
FabrikantcodeFW5018

Over Tefal FW5018

Met de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill kun je op een creatieve manier 3 verschillende bereidingen tegelijk maken, dankzij de handige accessoires die worden meegeleverd. Je kunt namelijk meerdere lagen creëren in de airfryer met behulp van de verschillende rekken en roosters. De hetelucht friteuse heeft maar liefst 9 verschillende programma's, die je eenvoudig kunt selecteren op het display. Hierdoor kun je onder andere bakken met hetelucht, grillen, roosteren en opwarmen. Met de speciale grillplaat krijg je de authentieke grillstrepen op je vlees of vis, zonder dat er vervelende rooklucht in je huis komt. Daarnaast is deze airfryer groot genoeg om voor wel 5 à 6 personen tegelijk eten te bereiden, dankzij het ruime laadvermogen van 1,7 kilogram. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het handmatig schoonmaken van de airfryer. Met de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis, waarmee je op een gezonde manier de heerlijkste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Met de accessoires die zijn bijgeleverd, kun je in de airfryer 3 verdiepingen creëren, zodat je meerdere bereidingen tegelijk kunt bakken. Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 5 tot 6 personen.

Minpunten
  • Bij deze airfryer zit geen receptenboek ter inspiratie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill

Bekijk of de Tefal Easy Fry FW5018 Oven & Grill mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal FW5018, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!