1. blackfriday
  2. Tefal Easy Fry Compact EY3018

Tefal Easy Fry Compact EY3018 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Easy Fry Compact EY3018 EY3018. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Easy Fry Compact EY3018. 

Specificaties Tefal Easy Fry Compact EY3018
MerkTefal
FabrikantcodeEY3018

Over Tefal EY3018

De Tefal Easy Fry Compact EY3018 is de perfecte keuze voor kleine huishoudens of compacte keukens. Met deze airfryer kun je namelijk gemakkelijk frietjes bereiden voor 1 tot 2 personen, zonder dat hij veel ruimte inneemt. Daarnaast wordt er bij deze friteuse een handig kookrek meegeleverd, waarmee je ingrediënten kunt bakken. Dit zorgt ervoor dat de hete lucht ook aan de onderkant van de ingrediënten komt, waardoor ze heerlijk knapperig worden. Naast het kookrek beschikt de Tefal Easy Fry Compact EY3018 over handige automatische bakprogramma's. Met slechts één druk op de knop worden de juiste instellingen geselecteerd voor friet, schaaldieren, vlees, kip, vis en zelfs cakejes. Natuurlijk kun je ook zelf de temperatuur en timer instellen via het gebruiksvriendelijke touchscreen. Zodra de timer afloopt, schakelt de friteuse automatisch uit. Dit is niet alleen handig, maar ook energiebesparend. Met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 haal je een veelzijdige airfryer in huis die perfect is voor kleine huishoudens of compacte keukens. Geniet van knapperige frietjes en andere lekkernijen, zonder veel ruimte te hoeven opofferen. Met de handige automatische programma's en het gebruiksvriendelijke touchscreen is deze airfryer eenvoudig te bedienen. Bovendien is het energiebesparende ontwerp een extra pluspunt. Haal de Tefal Easy Fry Compact EY.

Pluspunten
  • Dankzij het rooster worden de frietjes ook aan de onderkant lekker knapperig zonder dat je ze hoeft te schudden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktijd en -temperatuur. Je kunt de gewenste baktijd instellen met de timer, die een signaal geeft wanneer het gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakgeuren, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Easy Fry Compact EY3018

Bekijk of de Tefal Easy Fry Compact EY3018 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal EY3018, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!