1. blackfriday
  2. Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm

Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm G27138. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm. 

Specificaties Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG27138

Over Tefal G27138

Met de Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm bereid je moeiteloos heerlijke pannenkoeken. Deze pan is speciaal ontworpen met een lage rand, waardoor je gemakkelijk je pannenkoek kunt omdraaien voor die perfecte goudbruine kleur. Dankzij de innovatieve Tefal Thermo-Spot weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Deze handige indicator kleurt namelijk rood wanneer de pan opwarmt, zodat je nooit meer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of hij klaar is. De Tefal Daily Chef Pannenkoekpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Daarnaast kun je deze veelzijdige pan ook veilig in de oven gebruiken, tot een temperatuur van maar liefst 175 ºC. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium is de pan niet alleen licht van gewicht, maar ook zeer duurzaam. Na het genieten van je heerlijke pannenkoeken, kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen voor een langere levensduur. Met de Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm ben je verzekerd van kwaliteit en gemak bij het bereiden van de lekkerste pannenkoeken.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Spot wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 °C. Een aluminium pan is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Minpunten
  • Let op met metalen keukenhulpmiddelen, omdat de antiaanbaklaag niet krasbestendig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm

Bekijk of de Tefal Daily Chef Pannenkoekpan 25 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G27138, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!