1. Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm

Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm G27138. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm. 

Specificaties Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG27138

Over Tefal G27138

Met de Tefal Daily Chef Pannenkoekpanset 25 cm heb je de mogelijkheid om heerlijke pannenkoeken te bakken. Deze set bevat een pan met een diameter van 25 cm, waarmee je gelijktijdig 2 pannenkoeken kunt bakken. Dankzij de innovatieve Tefal Thermo-Signal technologie hoef je niet langer te raden wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zodra de stip op de bodem van de pan rood kleurt, weet je dat de pan klaar is om te gebruiken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite om je hand boven de pan te houden om de temperatuur te controleren. De pannenkoekpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder gas, elektrisch, keramisch en inductie. Daarnaast kan de pan ook veilig in de oven worden gebruikt, tot een temperatuur van wel 175 ºC. Zo kun je eenvoudig je pannenkoeken afbakken of warm houden, zonder dat je extra pannen of schalen nodig hebt. Bovendien is de pan gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen van het fornuis naar de eettafel. Na het genieten van een heerlijke maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. De pan kan namelijk met de hand worden afgewassen, waardoor hij langer meegaat en je er nog vele pannenkoeken mee kunt bakken.

Pluspunten
  • Dankzij de extra meegeleverde pannenkoekenpan kun je 2 pannenkoeken tegelijkertijd bakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 °C. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Let dus op met metalen keukenhulpmiddelen omdat de antiaanbaklaag niet krasbestendig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm

Bekijk of de Tefal Daily Chef Pannenkoekenpanset 25 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G27138, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!