1. blackfriday
  2. Tefal Crêpier Gourmet PY900D

Tefal Crêpier Gourmet PY900D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Crêpier Gourmet PY900D PY900D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Crêpier Gourmet PY900D. 

Specificaties Tefal Crêpier Gourmet PY900D
MerkTefal
FabrikantcodePY900D

Over Tefal PY900D

Met de Tefal Crêpier Gourmet PY900D kan iedereen zijn eigen pannenkoek bakken. Of je nu een hartige spekpannenkoek wilt of een smaakvolle kaaspannenkoek, deze crêpier biedt de mogelijkheid om verschillende smaken te creëren. Het apparaat is uitgerust met twee middelgrote vlakken of zes mini vlakken, waardoor je gezellig met het hele gezin kunt bakken of romantisch kunt genieten met z'n tweeën. De platen van de crêpier zijn afneembaar en kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de ingrediënten niet blijven plakken, waardoor je weinig boter of olie hoeft te gebruiken. Bovendien helpt de Thermo-Spot je om te zien wanneer de plaat op de juiste temperatuur is, zodat je op het perfecte moment kunt beginnen met bakken. Met de Tefal Crêpier Gourmet PY900D creëer je moeiteloos heerlijke pannenkoeken voor iedere gelegenheid.

Pluspunten
  • De Thermo-Signal wordt effen rood wanneer de crêpemaker gereed is voor gebruik. Met de bijgeleverde pannenkoekenplaat kun je ook pannenkoeken of tortilla's maken. De uitneembare platen kunnen gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je stelt de temperatuur niet zelf in, dus je kunt het niet aanpassen aan de bereiding die je maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Crêpier Gourmet PY900D

Bekijk of de Tefal Crêpier Gourmet PY900D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal PY900D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!