1. blackfriday
  2. Tefal Classic 2 RK1038

Tefal Classic 2 RK1038 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Classic 2 RK1038 RK1038. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Classic 2 RK1038. 

Specificaties Tefal Classic 2 RK1038
MerkTefal
FabrikantcodeRK1038

Over Tefal RK1038

De Tefal Classic 2 RK1038 Rijstkoker is de perfecte keukenhulp voor het bereiden van heerlijke rijstgerechten. Deze rijstkoker wordt geleverd met een handige stoommand, waarmee je jouw favoriete groenten kunt stomen. Zo maak je niet alleen perfect gekookte rijst, maar ook gezonde en smaakvolle bijgerechten. Deze rijstkoker is voorzien van een handige warmhoudstand, die automatisch wordt ingeschakeld na het koken. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over aangebrande rijst. Bovendien heeft de Tefal Classic 2 RK1038 Rijstkoker een glazen deksel, waardoor je het kook- en stoomproces nauwlettend kunt volgen. Zo behoud je gemakkelijk de kleur en textuur van de gestoomde groenten. Na gebruik is het schoonmaken van de Tefal Classic 2 RK1038 Rijstkoker een fluitje van een cent. Alle losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het afwassen. Met deze handige rijstkoker geniet je dus niet alleen van heerlijke en gezonde maaltijden, maar bespaar je ook nog eens tijd in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het mandje kun je ook groenten stomen in deze rijstkoker. Je kunt de rijstkoker vullen met maximaal 10 koppen rijst. Met het glazen deksel kun je het kookproces nauwlettend volgen.

Minpunten
  • De rijstkoker heeft geen automatische programma's voor verschillende soorten rijst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Classic 2 RK1038

Bekijk of de Tefal Classic 2 RK1038 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal RK1038, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!