1. Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker

Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker RK1028. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker. 

Specificaties Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker
MerkTefal
FabrikantcodeRK1028

Over Tefal RK1028

Met de Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker kan je niet alleen rijst koken, maar ook groenten stomen. Dit handige keukenapparaat combineert twee functies in één, waardoor je ruimte bespaart in je keuken. De glazen deksel op de pan zorgt ervoor dat je het kookproces nauwlettend in de gaten kan houden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over aangebrande rijst, want deze Tefal rijstkoker schakelt automatisch over naar de warmhoudstand zodra het kookproces is voltooid. Hierdoor kan je rustig het bijgerecht klaarmaken of de tafel dekken. Bovendien is de rijstkoker compact van formaat, waardoor je hem gemakkelijk kan opbergen. De Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De strakke vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen geven deze rijstkoker een moderne uitstraling. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te bedienen met de handige knoppen aan de voorkant. Met een druk op de knop kan je de rijstkoker instellen op de gewenste bereidingstijd en kookstand. Of je nu rijst wilt koken voor een familiediner of groenten wilt stomen voor een gezonde maaltijd, met de Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker kan je het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Haal deze veelzijdige rijstkoker nu in huis en geniet van gemak en heerlijke gerechten!

Pluspunten
  • Dankzij de mand kun je ook groente stomen in deze rijstkoker. Je kunt de rijstkoker vullen met maximaal 6 koppen rijst. Na het koken schakelt de rijstkoker automatisch over naar de warmhoudstand om aanbranden te voorkomen.

Minpunten
  • De rijstkoker beschikt niet over automatische programma's voor verschillende soorten rijst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker

Bekijk of de Tefal Classic 2 RK1028 Rijstkoker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal RK1028, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!