1. blackfriday
  2. Tefal Blendforce II BL4388 blender

Tefal Blendforce II BL4388 blender Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Blendforce II BL4388 blender BL4388. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Blendforce II BL4388 blender. 

Specificaties Tefal Blendforce II BL4388 blender
MerkTefal
FabrikantcodeBL4388

Over Tefal BL4388

Met de Tefal Blendforce II BL4388 haal je een krachtige blender in huis die een scala aan bereidingen mogelijk maakt. Naast het maken van heerlijke smoothies en vruchtensappen, kun je met deze blender ook moeiteloos soepen bereiden, dankzij de hittebestendige kan. Ben je meer een liefhebber van koude gerechten? Geen probleem, want met deze blender kun je zelfs ijsklontjes vermalen voor een verfrissende slushpuppy of milkshake. Met een inhoud van 1,25 liter is deze blender perfect geschikt om sapjes te maken voor het hele gezin. Als extra bonus wordt deze blender geleverd met twee handige accessoires: een hakker en een maler. Hiermee kun je specerijen, koffiebonen, amandelen en noten malen, en uien, knoflook en kruiden fijnhakken. Zo kun je eenvoudig je eigen specerijenmengsels maken of je gerechten verrijken met verse kruiden. En het beste van alles is dat na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine kunnen worden gereinigd. Met de Tefal Blendforce II BL4388 haal je niet alleen een krachtige, veelzijdige blender in huis, maar ook een apparaat dat je het leven een stukje gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Bij de blender krijg je een hakmolen en een maler waarmee je kruiden en noten kunt hakken. Met de pulsfunctie kun je een korte, krachtige puls geven, zodat je harde stukjes gemakkelijk kunt mengen. Na gebruik kun je de demonteerbare messen eenvoudig met de hand of in de vaatwasmachine reinigen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is vrij zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Blendforce II BL4388 blender

Bekijk of de Tefal Blendforce II BL4388 blender mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal BL4388, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!