1. blackfriday
  2. Tefal 3-in-1 RE610D

Tefal 3-in-1 RE610D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal 3-in-1 RE610D RE610D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal 3-in-1 RE610D. 

Specificaties Tefal 3-in-1 RE610D
MerkTefal
FabrikantcodeRE610D

Over Tefal RE610D

Met de Tefal 3-in-1 RE610D grill, bak en raclette je met z'n achten. Of je nu een gezellige avond met vrienden hebt of een feestelijke gelegenheid viert, met deze veelzijdige keukenhulp maak je indruk op je gasten. Het grillgedeelte is perfect voor het bereiden van sappige groenten en smakelijk vlees, terwijl je tegelijkertijd op de vlakke bakplaat een heerlijk eitje kunt bakken. Met de bijgeleverde pannetjes kun je genieten van overheerlijke raclette met gesmolten kaas en aardappels. Daarnaast kun je de pannetjes ook gebruiken om kleine pannenkoekjes te bakken, waardoor je nog meer culinaire mogelijkheden hebt. Het beste van alles is dat je met deze grill weinig boter of olie nodig hebt, dankzij de antiaanbaklaag. Deze antiaanbaklaag is zelfs verstevigd met titanium, waardoor het apparaat langer meegaat en je er jarenlang plezier van hebt. Een handige functie van de Tefal 3-in-1 RE610D is de Thermo-Spot. Deze speciale indicator kleurt effen rood wanneer de plaat de juiste temperatuur heeft bereikt, zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met koken. Na gebruik kun je de bakplaat eenvoudig loshalen en samen met de pannetjes in de vaatwasser reinigen. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je nog langer genieten van het gezelschap van je vrienden en familie. Kortom,.

Pluspunten
  • De Thermo-Signal wordt effen rood zodra het gourmetstel klaar is voor gebruik. Met de onderste baklaag kun je gemakkelijk je eitje of kaas racletten voor op je hamburger. De uitneembare plaat en pannetjes kunnen gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd.

Minpunten
  • Doordat je de temperatuur niet handmatig instelt, stem je het niet af op je soort bereiding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal 3-in-1 RE610D

Bekijk of de Tefal 3-in-1 RE610D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal RE610D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!