1. blackfriday
  2. Steba DG40

Steba DG40 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Steba DG40 48.400. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Steba DG40. 

Specificaties Steba DG40
MerkSteba
Fabrikantcode48.400

Over Steba 48.400

De Steba DG40 vrijstaande oven is een veelzijdig apparaat met een inhoud van 40 liter, waardoor het perfect is voor het bereiden van heerlijke gerechten zoals een smakelijke lasagne of moussaka. Maar dat is nog niet alles! Deze oven heeft ook een handige stoomfunctie waarmee je op een gezonde manier zalm en broccoli kunt bereiden. Dankzij de turbo hetelucht functie kun je gerechten op meerdere niveaus bakken, waardoor je tijd en energie bespaart. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid in de keuken, want de oven schakelt automatisch uit na de bereiding. Met het handige draaispit kun je een groot stuk vlees of vis roosteren, waardoor je op een bijzondere manier een sappige kip of een smakelijke rollade kunt bereiden. En als je klaar bent met bakken, hoef je je geen zorgen te maken over de rommel, want de kruimels van je baksels vang je eenvoudig op in de handige kruimellade die je gemakkelijk kunt legen boven de vuilnisbak. Met de Steba DG40 vrijstaande oven wordt koken een plezierige en moeiteloze ervaring. Probeer het nu zelf en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige keukenhulp!

Pluspunten
  • De stoomfunctie is ideaal voor het koken van vis, vlees en groenten. Met een topklasse kookkwaliteit heb je talloze opties voor het bereiden van maaltijden. Selecteer 1 van de 49 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen voor jouw gerecht kiezen.

Minpunten
  • De bediening van de oven wordt bemoeilijkt door het basisklasse gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Steba DG40

Bekijk of de Steba DG40 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Steba 48.400, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!