1. blackfriday
  2. Steba DG30

Steba DG30 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Steba DG30 48.300. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Steba DG30. 

Specificaties Steba DG30
MerkSteba
Fabrikantcode48.300

Over Steba 48.300

De Steba DG30 is een compacte oven die perfect past in een kleine keuken of op een aanrecht. Met deze oven kun je gemakkelijk een heerlijke appeltaart bakken voor je bezoek op zondag, of afbakbroodjes voor een snel ontbijt. Maar dat is nog niet alles! Deze oven heeft ook een stoomfunctie waarmee je vis, vlees en groenten op een gezonde manier kunt bereiden. Daarnaast beschikt de DG30 over een turbo heteluchtfunctie, waardoor je nacho's en lasagneschalen sneller en gelijkmatiger kunt bakken. Een handige functie van deze oven is de automatische uitschakeling wanneer de timer afgaat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je gerecht aanbrandt. Bovendien heeft de oven een LED-lamp die de gehele levensduur meegaat, waardoor je deze nooit hoeft te vervangen. Met de Steba DG30 heb je dus een veelzijdige en betrouwbare oven in huis, die je helpt bij het bereiden van heerlijke maaltijden. Of je nu een taart wilt bakken of je favoriete gerechten wilt bereiden, deze oven staat voor je klaar.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is ideaal voor het koken van vis, vlees en groenten. Met een eersteklas kookkwaliteit heb je talloze opties om maaltijden te bereiden. Kies één van de 47 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen selecteren voor jouw gerecht.

Minpunten
  • Door de basisgebruiksvriendelijkheid bedien je de oven minder gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Steba DG30

Bekijk of de Steba DG30 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Steba 48.300, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!