1. Solis Tafelgrill 5-in-1 – 8 personen

Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen 977.47. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen. 

Specificaties Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen
MerkSolis
Fabrikantcode977.47

Over Solis 977.47

Met de Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen haal je een veelzijdig apparaat in huis waarmee je op vijf verschillende manieren kunt genieten van fun cooking. Met de raclettepannetjes op de warmteplaat kun je ingrediënten verwarmen en wanneer je even geen gebruik maakt van de pannetjes, kun je ze handig onder de warmteplaat plaatsen. Op de grill- en bakplaat kun je heerlijke biefstukjes grillen, terwijl je tegelijkertijd groenten en vis bakt op de bakplaat. Maar dat is niet alles, want als je liever wilt wokken, kun je de grill- en bakplaat omdraaien en de wokpannetjes erop zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een pannenkoek bakken in een gourmetpannetje terwijl je tegelijkertijd groenten roerbakt in een wokpannetje. Een groot voordeel van de Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen is dat zowel de platen als de pannetjes zijn voorzien van een antiaanbaklaag. Hierdoor blijven de ingrediënten niet plakken, heb je minder boter of olie nodig en is het schoonmaken een fluitje van een cent. Je kunt dus volop genieten van gezellige avonden met vrienden en familie, zonder je zorgen te maken over het schoonmaken achteraf. Met deze tafelgrill kun je eindeloos variëren en experimenteren met verschillende gerechten en bereidingswijzen. Of je nu kiest voor raclette, grillen,.

Pluspunten
  • Met zijn vermogen van 1400 watt warmt het gourmetstel snel op. De bakplaat is voorzien van een antiaanbaklaag, zodat je bij de bereidingen weinig olie hoeft te gebruiken. Met de regelbare thermostaat kun je gemakkelijk de temperatuur instellen.

Minpunten
  • De gourmetset is erg groot en daarom moeilijker op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen

Bekijk of de Solis Tafelgrill 5-in-1 - 8 personen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 977.47, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!