1. blackfriday
  2. Solis Slice & More Type 8401

Solis Slice & More Type 8401 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Slice & More Type 8401 921.06. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Slice & More Type 8401. 

Specificaties Solis Slice & More Type 8401
MerkSolis
Fabrikantcode921.06

Over Solis 921.06

De Solis Slice & More Type 8401 is de perfecte keukenhulp voor het snel raspen en snijden van ingrediënten. Met dit apparaat heb je de keuze uit maar liefst 3 verschillende raspbladen, waarmee je moeiteloos kaas of chocolade fijn kunt raspen. Daarnaast worden er ook 2 snijbladen meegeleverd, waarmee je ingrediënten in mooie plakjes kunt snijden. Denk bijvoorbeeld aan het snijden van komkommer of tomaat voor op jouw favoriete broodje hamburger, of het maken van dunne plakjes aardappel om te bakken. Na gebruik van de Solis Slice & More Type 8401 kun je de losse onderdelen eenvoudig met de hand reinigen. Geen gedoe met ingewikkelde schoonmaakklusjes dus! Bovendien worden er handige houders meegeleverd, waarin je de bladen kunt opbergen. Op die manier blijven de bladen schoon en voorkom je dat je je per ongeluk snijdt aan een van de scherpe mesjes. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid van de Solis Slice & More Type 8401 en maak van elke maaltijd een feestje!

Pluspunten
  • Een foodprocessor met een metalen behuizing is robuuster dan een foodprocessor van kunststof. Je bewaart de rasp- en snijbladen keurig in de bijgeleverde houders.

Minpunten
  • Er zijn geen extra accessoires inbegrepen voor het maken van sapjes of het kneden van deeg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Slice & More Type 8401

Bekijk of de Solis Slice & More Type 8401 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 921.06, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!