1. blackfriday
  2. Solis Scala Zero Static

Solis Scala Zero Static Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Scala Zero Static 96088. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Scala Zero Static. 

Specificaties Solis Scala Zero Static
MerkSolis
Fabrikantcode96088

Over Solis 96088

Met de Solis Scala Zero Static is jouw gemalen koffie vrij van statische lading, dankzij de innovatieve Zero Static technologie. Hierdoor kun je de gemalen koffie preciezer doseren en gaat er minder van deze heerlijke drank verloren. Deze koffiemolen is voorzien van maar liefst 24 maalstanden, zodat je jouw koffiebonen gemakkelijk in verschillende gradaties kunt malen, van grof tot fijn. Met de handige timer kun je de hoeveelheid gemalen koffie nauwkeurig afmeten. Daarnaast kun je ook handmatig de gewenste hoeveelheid instellen met behulp van de start/stop-knop. Het bonenreservoir van de Solis Scala Zero Static heeft een ruime inhoud van 300 gram en is luchtdicht en UV-bestendig. Dit betekent dat jouw kostbare koffiebonen langer vers blijven en dat het overheerlijke aroma optimaal behouden blijft. Bovendien kun je het bonenreservoir eenvoudig van het apparaat halen voor een grondige reiniging, zodat je altijd kunt genieten van een perfect kopje koffie. Met de Solis Scala Zero Static haal je niet alleen een koffiemolen in huis die perfect is afgestemd op jouw persoonlijke smaak, maar ook een apparaat dat jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Je gebruikt de timer om telkens dezelfde hoeveelheid koffie te malen voor de lekkerste kop koffie. Dankzij het grote bonenreservoir van 300 gram kun je grote hoeveelheden koffie malen zonder de bonen telkens bij te vullen. Met de 24 verschillende maalstanden kun je gemakkelijk instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om een filterdrager onder de uitloop te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Scala Zero Static

Bekijk of de Solis Scala Zero Static mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 96088, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!