1. blackfriday
  2. Solis Rice & Potato Cooker

Solis Rice & Potato Cooker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Rice & Potato Cooker 97.901. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Rice & Potato Cooker. 

Specificaties Solis Rice & Potato Cooker
MerkSolis
Fabrikantcode97.901

Over Solis 97.901

Met de Solis Rice & Potato Cooker heb je niet alleen een rijstkoker, maar ook een handig apparaat om aardappelen, groenten en vis te stomen. De bijgeleverde stoommand maakt het mogelijk om een gezonde en smakelijke maaltijd te bereiden zonder gedoe. Met slechts één druk op de knop bedien je de rijstkoker en kies je eenvoudig het gewenste kookprogramma. Deze rijstkoker is ontworpen voor gemak en efficiëntie. Dankzij de automatische kooktijdinstelling hoef je je geen zorgen te maken over het controleren van de tijd. Wil je de rijst extra zacht hebben? Geen probleem! Met de handmatige stand kun je de kooktijd verlengen naar jouw voorkeur. En als de rijst eenmaal gaar is, schakelt de rijstkoker automatisch over naar de warmhoudstand om te voorkomen dat de rijst aanbrandt. Na het gebruik van de Solis Rice & Potato Cooker is het schoonmaken een fluitje van een cent. Je kunt de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine plaatsen en de binnenpan is eenvoudig met de hand af te wassen. Zo bespaar je tijd en moeite en kun je snel genieten van een heerlijke maaltijd.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde stoommand kun je ook aardappelen, groenten en vis stomen. Bereid eenvoudig verschillende soorten rijst, van witte rijst tot aromatische rijstsoorten zoals basmati. De rijstkoker schakelt na het koken automatisch over naar de warmhoudstand om te voorkomen dat het aanbrandt.

Minpunten
  • De binnenpan van de rijstkoker kan niet in de vaatwasmachine.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Rice & Potato Cooker

Bekijk of de Solis Rice & Potato Cooker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 97.901, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!