1. blackfriday
  2. SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817

SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817 979.30. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817. 

Specificaties SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817
MerkSolis
Fabrikantcode979.30

Over Solis 979.30

De SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817 maakt het bereiden van rijst eenvoudig en probleemloos. Geen gedoe meer met het afgieten van rijst, overmatig natte rijst of onvolledig gaar gekookte rijst. Met deze rijstkoker wordt jouw rijst perfect gaar en smaakvol. Bovendien wordt er een aparte pan meegeleverd, waarmee je ook stoomgerechten kunt bereiden, zoals dim sum of zalm met asperges. Op het display kun je het gewenste programma selecteren, de timer instellen en vervolgens hoef je er niet meer naar om te kijken. Na het diner kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. De SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817 is een veelzijdige en handige toevoeging aan elke keuken. Met deze rijstkoker bereid je moeiteloos perfecte rijst, zonder enige zorgen over de kooktijd of de textuur. Dankzij de meegeleverde stoompan kun je ook genieten van heerlijke stoomgerechten, die je tafelgasten zullen verrassen. Het display biedt eenvoudige bediening, waardoor je gemakkelijk het gewenste programma kunt selecteren en de timer kunt instellen. Zo kun je je tijd en aandacht richten op andere aspecten van je maaltijd. Na het eten kun je de losse onderdelen van de rijstkoker probleemloos in de vaatwasmachine plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817 geniet je.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde aparte pan is de rijstkoker ook bruikbaar om te stomen. Er is een speciaal programma voor bruine rijst. Je kunt de rijstkoker eenvoudig bedienen met het display en drukknoppen.

Minpunten
  • Het is lastig om het kook-/stoomproces te volgen door de zwarte deksel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817

Bekijk of de SOLIS Rice Cooker Duo Programm Type 817 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 979.30, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!