1. Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart

Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart 98070. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart. 

Specificaties Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart
MerkSolis
Fabrikantcode98070

Over Solis 98070

De Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart is de perfecte machine voor koffieliefhebbers die graag zelf de controle hebben over hun koffiebereiding. Met 25 verschillende maalstanden kun je de perfecte maalgraad kiezen voor jouw favoriete koffie. Daarnaast kun je ook de hoeveelheid koffie per zetbeurt instellen, zodat je altijd de juiste sterkte hebt. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde bonenmaler. Hierdoor bespaar je ruimte op je aanrecht, omdat je geen aparte maler nodig hebt. Binnen 45 seconden is de machine opgewarmd en klaar voor gebruik, en dankzij de geheugenfunctie hoef je de instellingen niet telkens opnieuw in te stellen. Met de Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart kun je niet alleen heerlijke espresso zetten, maar ook genieten van andere drankjes. Met de heetwaterfunctie kun je gemakkelijk een kopje thee zetten, en met de stoompijp kun je melk opschuimen voor een perfecte cappuccino. Houd er echter rekening mee dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Het is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine, maar het resultaat is absoluut de moeite waard.

Pluspunten
  • Met de koffiemolen die ingebouwd is, maak je koffie van versgemalen koffiebonen. Door de manometer die ingebouwd is, kan je zien met welke druk je een espresso zet, zodat je je bereiding daarop kan aanpassen. Met het grote waterreservoir van 2,6 liter kan je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Zonder display begeleidt het apparaat je niet met keuzeopties door een menu tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart

Bekijk of de Solis Grind and Infuse Perfetta Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 98070, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!