1. blackfriday
  2. Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Grind and Infuse Perfetta RVS 98036. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Grind and Infuse Perfetta RVS. 

Specificaties Solis Grind and Infuse Perfetta RVS
MerkSolis
Fabrikantcode98036

Over Solis 98036

De Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is een geweldige toevoeging aan je keuken als je een liefhebber bent van verse koffie. Met de geïntegreerde bonenmaler maal je jouw favoriete koffiebonen in maar liefst 25 verschillende standen. Hierdoor heb je volledige controle over de maalgraad en de hoeveelheid koffie per zetbeurt. Het handige geheugen van deze machine onthoudt zelfs jouw favoriete instellingen, zodat je niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. Een groot voordeel van de Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is dat de bonenmaler in de machine is verwerkt, waardoor je kostbare ruimte op je aanrecht bespaart. Binnen slechts 45 seconden is deze pistonmachine volledig opgewarmd en klaar voor gebruik. Met de handige manometer zie je precies met hoeveel druk je jouw espresso zet, waardoor je in één oogopslag kunt zien of de machine correct is ingesteld. Naast het zetten van heerlijke espresso's, biedt deze machine ook andere functies. Met de heetwaterfunctie kun je gemakkelijk een kopje thee zetten en met de stoompijp kun je melk opschuimen voor een perfecte cappuccino. Het is belangrijk om op te merken dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vereist. Dit proces is minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine, maar de resultaten zullen zeker de moeite waard zijn. K.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde koffiemolen maak je koffie van versgemalen koffiebonen. Door middel van de ingebouwde manometer zie je met hoeveel druk je een espresso zet, zodat je je bereiding hierop kunt aanpassen. Dankzij het ruime waterreservoir van 2,6 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Grind and Infuse Perfetta RVS

Bekijk of de Solis Grind and Infuse Perfetta RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 98036, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!