1. SOLIS Gelateria Pro Touch 8502

SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 979.26. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SOLIS Gelateria Pro Touch 8502. 

Specificaties SOLIS Gelateria Pro Touch 8502
MerkSolis
Fabrikantcode979.26

Over Solis 979.26

Met de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 kun je zelf de meest heerlijke soorten roomijs en sorbets maken. Deze ijsmachine wordt bediend via het touchscreen bedieningspaneel, waardoor het maken van ijs een fluitje van een cent is. Met een capaciteit van 1,5 liter kun je verschillende soorten ijs creëren en dankzij de koelfunctie blijft het vers gemaakte ijs koel en smakelijk. De Pro Touch is voorzien van een extra grote vulopening, waardoor het vullen van de ijsmachine met ingrediënten heel eenvoudig is. Bovendien kun je met de speciale yoghurtfunctie ook heerlijke yoghurtcreaties, zoals frozen yoghurt, bereiden. Dankzij het handige kijkvenster kun je tijdens het bereidingsproces een oogje in het zeil houden. Na gebruik is het schoonmaken van de ijsmaker een fluitje van een cent. Met de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 creëer je niet alleen de meest smaakvolle ijsjes, maar geniet je ook van het gemak en de eenvoud van dit apparaat.

Pluspunten
  • Je volgt het bereidingsproces via het kijkvenster. Je kunt de ijsmachine eenvoudig instellen via het digitale scherm. De ijsmachine is geschikt voor sorbets, frozen yoghurts, gelato en roomijs.

Minpunten
  • Is minder compact vanwege het ingebouwde koelsysteem dan een ijsmachine met koelelement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502

Bekijk of de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 979.26, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!