1. blackfriday
  2. Solis Combi Grill 3-in-1

Solis Combi Grill 3-in-1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Combi Grill 3-in-1 977.21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Combi Grill 3-in-1. 

Specificaties Solis Combi Grill 3-in-1
MerkSolis
Fabrikantcode977.21

Over Solis 977.21

Met de Solis Combi Grill 3-in-1 kunt u bakken, grillen en fonduen met maar één apparaat. Dit maakt het ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie, omdat er voor ieder wat wils is. Met deze grill kunt u bijvoorbeeld stukjes kip gaar koken in bouillon, terwijl u op de grillplaat sappige gamba's en knapperige groenten bakt. Daarnaast kunt u met de raclettepannetjes heerlijke pannenkoeken en omeletten maken, of uw ingrediënten gaar bakken. Een handige functie van de Solis Combi Grill 3-in-1 is de regelbare temperatuur. Met een eenvoudige draaiknop kunt u de temperatuur naar wens aanpassen. Bovendien geeft de rand rondom de knop een groene kleur wanneer de plaat of fonduepan de gewenste temperatuur heeft bereikt. Zo weet u altijd precies wanneer u kunt beginnen met koken. En als u klaar bent met de raclettepannetjes, maar nog niet uitgefonduet bent, kunt u ze eenvoudig onderin in de koude zone plaatsen. Op deze manier blijven de pannetjes niet aanbakken en kunt u ze gemakkelijk weer gebruiken wanneer u er zin in heeft. Met de Solis Combi Grill 3-in-1 kunt u dus genieten van een veelzijdige en gebruiksvriendelijke kookervaring met vrienden en familie.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde fonduepan kun je tegelijkertijd fondue maken tijdens het gourmetten. Met een vermogen van 1200 watt is het gourmetstel snel opgewarmd. Dankzij de regelbare thermostaat kun je gemakkelijk de temperatuur instellen.

Minpunten
  • Het gourmetstel is te groot en daardoor moeilijker op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Combi Grill 3-in-1

Bekijk of de Solis Combi Grill 3-in-1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 977.21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!