1. blackfriday
  2. SOLIS Citrus Press Station 8454

SOLIS Citrus Press Station 8454 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SOLIS Citrus Press Station 8454 921.83. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SOLIS Citrus Press Station 8454. 

Specificaties SOLIS Citrus Press Station 8454
MerkSolis
Fabrikantcode921.83

Over Solis 921.83

De SOLIS Citruspers Station 8454 is de ultieme keuze als je op zoek bent naar een luxe en duurzame citruspers. Met slechts een druk op de hendel op de sapkegel begint de pers automatisch te persen. De perskop is vervaardigd van hoogwaardig aluminium, waardoor je kunt genieten van een maximale sapopbrengst en moeiteloos alle soorten en maten citrusvruchten kunt persen. Wat deze citruspers nog specialer maakt, is dat je bij aankoop 2 vruchtvleeszeven ontvangt. Hiermee heb je volledige controle over de hoeveelheid vruchtvlees in je versgeperste sap. Daarnaast zorgt de opklapbare uitloop ervoor dat er geen druppels sap op je aanrecht belanden. Met de handige stofkap blijft je Press Station te allen tijde stofvrij wanneer je deze niet gebruikt. En het beste van alles is dat je na gebruik alle onderdelen eenvoudig in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het opruimen van de pers een fluitje van een cent is. Met de SOLIS Citruspers Station 8454 haal je niet alleen een hoogwaardig keukenapparaat in huis, maar ook een stijlvolle en betrouwbare metgezel voor al je citruspersbehoeften. Dompel jezelf onder in een wereld van verfrissende en smaakvolle sappen, en laat deze citruspers jouw keuken veranderen in een ware sapoase.

Pluspunten
  • Je kunt de citruspers eenvoudig bedienen door de hendel omlaag te duwen. Tijdens het persproces stroomt het sap direct in je glas, dus je hoeft het niet over te gieten. De verwijderbare onderdelen kunnen gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen sapreservoir om grote hoeveelheden sap in op te vangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SOLIS Citrus Press Station 8454

Bekijk of de SOLIS Citrus Press Station 8454 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 921.83, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!