1. SOLIS Citrus Juicer 8453

SOLIS Citrus Juicer 8453 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SOLIS Citrus Juicer 8453 921.74. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SOLIS Citrus Juicer 8453. 

Specificaties SOLIS Citrus Juicer 8453
MerkSolis
Fabrikantcode921.74

Over Solis 921.74

Met de SOLIS Citrus Juicer 8453 haal je een handige en gebruiksvriendelijke elektrische citruspers in huis. Deze pers zorgt ervoor dat je moeiteloos de maximale hoeveelheid sap uit je citrusvruchten kunt halen. Dankzij de geïntegreerde pulpzeef hoef je je geen zorgen te maken over pitten en vruchtvlees in je vers geperste sap. Na het persen van je citrusvruchten kun je de schenktuit eenvoudig omhoogklikken, waardoor er geen sap meer op je aanrecht lekt. Bovendien is de motor van deze citruspers niet alleen krachtig, maar ook verrassend stil. Je kunt dus genieten van een heerlijk glas vers geperst sap zonder dat het geluid van de pers storend is. Daarnaast is deze citruspers ook nog eens praktisch in gebruik. De elektriciteitskabel kun je namelijk gemakkelijk opbergen in een speciale uitstulping aan de achterkant van de pers. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak, want de vruchtvleeszeef kan gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. Met de SOLIS Citrus Juicer 8453 haal je dus niet alleen een krachtige en stille citruspers in huis, maar ook een pers die gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is.

Pluspunten
  • Je bedient de citruspers eenvoudig door de hendel naar beneden te duwen. Het sap stroomt tijdens het persen direct in je glas, dus je hoeft het niet over te gieten. Je kunt de vruchtvleeszeef gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Bij de aankoop krijg je geen sapreservoir om grote hoeveelheden sap in op te vangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SOLIS Citrus Juicer 8453

Bekijk of de SOLIS Citrus Juicer 8453 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 921.74, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!