1. Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs

Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs 980.07. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs. 

Specificaties Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs
MerkSolis
Fabrikantcode980.07

Over Solis 980.07

De Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs is een geweldige toevoeging aan jouw keuken. Met deze compacte espressomachine kun je genieten van een kop koffie die helemaal afgestemd is op jouw persoonlijke smaak. Dankzij de mogelijkheid om de brouwtemperatuur aan te passen en de druk van het water door de koffie in de gaten te houden, kun je de perfecte smaak bereiken. Wanneer de drukmeter tussen de 8 en 12 ligt, zul je merken dat je espresso een heerlijk zachte en egale cremalaag heeft en een vol aroma. Deze espressomachine is speciaal ontworpen voor gebruik in kleine keukens. Het compacte formaat zorgt ervoor dat hij gemakkelijk op je aanrecht past zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Houd er wel rekening mee dat je een aparte bonenmaler nodig hebt om verse koffiebonen fijn te malen voordat je ze gebruikt. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd kunt genieten van de meest verse koffie. Het is belangrijk om te weten dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine enige tijd en geduld vereist. Het is niet zo eenvoudig als bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs kun je echt de kunst van het koffiezetten ontdekken en je eigen perfecte kopje koffie creëren.

Pluspunten
  • Dankzij de aanwezigheid van een ingebouwde manometer kun je zien met hoeveel druk je een espresso bereidt, zodat je jouw bereiding hierop kunt afstemmen. Met de functie voor heet water kun je eenvoudig een kopje thee zetten of je kopje ermee opwarmen. Een espressomachine met een metalen behuizing is duurzamer dan een kunststof apparaat.

Minpunten
  • Voor je aan de slag gaat, moet je nog een bonenmaler aanschaffen, want deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs

Bekijk of de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Rvs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 980.07, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!