1. Solis 795 Teppanyaki@Home

Solis 795 Teppanyaki@Home Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Solis 795 Teppanyaki@Home 979.28. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Solis 795 Teppanyaki@Home. 

Specificaties Solis 795 Teppanyaki@Home
MerkSolis
Fabrikantcode979.28

Over Solis 979.28

Met de Solis 795 Teppanyaki@Home maak je niet alleen heerlijke oosterse gerechten, maar kan je ook genieten van het plancha grillen. Deze tafelgrill heeft een massieve bakplaat gemaakt van edelstaal, waardoor de hitte gelijkmatig wordt verspreid. De royale plaat is voorzien van een geul, waardoor vet gemakkelijk wordt afgevoerd naar een geïntegreerde opvangbak. Wat deze grill echt uniek maakt, is dat het is uitgerust met 2 individuele thermostaten. Hierdoor kan je de temperatuur van de bakzones afzonderlijk regelen. Niet elk ingrediënt heeft immers dezelfde temperatuur nodig. Je kunt bijvoorbeeld een stuk vis overgieten met wijn en deze afdekken met de stolp om een heerlijk gestoomde vis te bereiden. Met de 2 meegeleverde spatels kan je de ingrediënten gemakkelijk omdraaien en bereiden. De Solis grill staat stevig op antislipvoetjes, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste verschuivingen tijdens het koken. Na gebruik kan je de kabel netjes opbergen met behulp van de kabelwikkelaar. Kortom, met de Solis 795 Teppanyaki@Home kan je genieten van de heerlijke smaken van de oosterse keuken en het gemak van een veelzijdige tafelgrill.

Pluspunten
  • Je stelt de temperatuur van de 2 bakzones apart in met behulp van de 2 thermostaten. Het vet stroomt keurig weg in het opvangbakje door de geul in de bakplaat. De grillplaat, gemaakt van samengesteld materiaal, zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte.

Minpunten
  • De plaat van de tafelgrill kan niet worden verwijderd of vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Solis 795 Teppanyaki@Home

Bekijk of de Solis 795 Teppanyaki@Home mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Solis 979.28, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!