1. blackfriday
  2. SMEG SNLK916MFX9

SMEG SNLK916MFX9 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG SNLK916MFX9 SNLK916MFX9. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG SNLK916MFX9. 

Specificaties SMEG SNLK916MFX9
MerkSMEG
FabrikantcodeSNLK916MFX9

Over SMEG SNLK916MFX9

De SMEG SNLK916MFX9 is de perfecte keuze voor degenen die graag koken voor grote groepen mensen en daarbij alle pannen uit de kast halen. Dit fornuis is uitgerust met een ruime oven van 90 centimeter breed met maar liefst 5 inschuifhoogtes. Hierdoor kun je eenvoudig meerdere taarten tegelijk bakken. Dankzij de heteluchtfunctie verspreidt de warmte zich gelijkmatig door de oven, waardoor alle taarten perfect gaar worden. Bovendien kun je met de gecombineerde oven- en grillfunctie heerlijke lasagnes en andere ovengerechten bereiden, die een knapperige korst krijgen. Voor gerechten die je liever in de pan bereidt, beschikt dit fornuis over 6 gaspitten. De kookzones zijn op een handige afstand van elkaar geplaatst, zodat de pannen elkaar niet in de weg staan. De gietijzeren pannendragers zorgen ervoor dat alle pannen stevig op hun plaats blijven tijdens het koken. Daarnaast zorgen deze pannendragers voor een stijlvolle en luxe uitstraling van het fornuis. Met de SMEG SNLK916MFX9 kun je dus moeiteloos de meest uitgebreide maaltijden bereiden en indruk maken op je gasten met zowel heerlijke ovengerechten als smaakvolle pancreaties.

Pluspunten
  • Met behulp van de krachtige wokbrander van 3,5 kilowatt kun je maaltijden wokken terwijl de vitamines en smaak behouden blijven. Dankzij de uitstekende bereidingskwaliteit biedt dit apparaat talloze opties voor het bereiden van gerechten. In de ruime oven van 115 liter is er voldoende ruimte voor meerdere ovenschalen of een plaatpizza.

Minpunten
  • Met een maximale oventemperatuur van 260°C is het minder geschikt om zelfgemaakte pizza's te bakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG SNLK916MFX9

Bekijk of de SMEG SNLK916MFX9 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG SNLK916MFX9, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!