1. blackfriday
  2. SMEG SNLK916MFA9

SMEG SNLK916MFA9 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG SNLK916MFA9 SNLK916MFA9. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG SNLK916MFA9. 

Specificaties SMEG SNLK916MFA9
MerkSMEG
FabrikantcodeSNLK916MFA9

Over SMEG SNLK916MFA9

De SMEG SNL916MFA9 is een perfecte keuze voor degenen die graag koken voor grote groepen mensen en daarbij alle pannen uit de kast halen. Dit fornuis biedt een ruime oven van 90 centimeter breed met 5 inschuifhoogtes. Hiermee kun je gemakkelijk meerdere taarten tegelijkertijd bakken. Dankzij de heteluchtfunctie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld door de oven, waardoor alle taarten perfect gaar worden. Daarnaast kun je met de gecombineerde oven- en grillfunctie heerlijke lasagnes en andere ovengerechten bereiden, waarbij je gerecht een knapperige korst krijgt. Voor gerechten die je in een pan bereidt, beschikt dit fornuis over 6 gaspitten. De kookzones zijn strategisch geplaatst, zodat pannen elkaar niet in de weg staan. Bovendien zorgen de gietijzeren pannendragers ervoor dat alle pannen stevig op hun plaats blijven staan tijdens het koken. Let op: de gasslang, tape en verloopstuk worden niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je deze apart bestelt om het fornuis volledig te kunnen installeren. Met de SMEG SNL916MFA9 haal je een hoogwaardig fornuis in huis dat perfect is voor kookliefhebbers die van grootse maaltijden houden. Het biedt de ruimte en veelzijdigheid die je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden voor al je vrienden en familie.

Pluspunten
  • Op de wokbrander met een kracht van 3,5 kilowatt kun je maaltijden wokken terwijl de vitamines en smaak behouden blijven. In de ruime oven van 115 liter is er genoeg ruimte voor meerdere ovenschalen of een plaatpizza. Met de snelstartfunctie ontsteekt het gas direct wanneer je de gasknop indrukt, je hoeft geen extra knop in te drukken.

Minpunten
  • Met een maximale oventemperatuur van 260°C is het niet zo geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG SNLK916MFA9

Bekijk of de SMEG SNLK916MFA9 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG SNLK916MFA9, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!