1. SMEG SNLK61MA9

SMEG SNLK61MA9 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG SNLK61MA9 SNLK61MA9. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG SNLK61MA9. 

Specificaties SMEG SNLK61MA9
MerkSMEG
FabrikantcodeSNLK61MA9

Over SMEG SNLK61MA9

De SMEG SNLK61MA9 is een veelzijdige kookplaat die perfect is voor het bereiden van heerlijke Aziatische wokgerechten. Met zijn krachtige wokbrander kun je gemakkelijk en snel roerbakken op hoog vuur. Daarnaast heeft deze kookplaat 2 normaalbranders waarop je gemakkelijk een pan met rijst of noodles kunt koken, en een sudderbrander om je gerechten warm te houden. Deze kookplaat is niet alleen geschikt om te koken, maar ook om te bakken en te grillen. De oven heeft een ruime inhoud van 70 liter en kan verwarmen tot wel 260 graden. Met zijn verschillende functies, zoals verwarmen, gratineren en grillen, kun je een breed scala aan gerechten bereiden. Bovendien heeft de oven een handige ontdooifunctie waarmee je voedsel kunt ontdooien zonder dat het opwarmt. Dankzij de heteluchtfunctie wordt de warme lucht gelijkmatig door de hele oven verspreid, waardoor je gemakkelijk meerdere ovenschotels tegelijk kunt bereiden op verschillende inschuifhoogtes. Let op: deze kookplaat wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Vergeet deze niet apart bij te bestellen, zodat je direct aan de slag kunt met koken op deze prachtige SMEG SNLK61MA9 kookplaat.

Pluspunten
  • Met behulp van de 3,5 kilowatt krachtige wokbrander kun je maaltijden wokken terwijl je de vitamines en smaak behoudt. Met een bovengemiddelde bereidingskwaliteit heb je meer opties voor het koken van gerechten. De oven heeft een inhoud van 70 liter, wat ruimer is dan het gemiddelde.

Minpunten
  • Is minder geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's met een maximale oventemperatuur van 260°C.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG SNLK61MA9

Bekijk of de SMEG SNLK61MA9 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG SNLK61MA9, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!