1. blackfriday
  2. SMEG SI2M7953D

SMEG SI2M7953D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG SI2M7953D SI2M7953D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG SI2M7953D. 

Specificaties SMEG SI2M7953D
MerkSMEG
FabrikantcodeSI2M7953D

Over SMEG SI2M7953D

Ben je een echte keukenprins of -prinses die graag uitgebreide maaltijden bereidt? Dan is de SMEG SI2M7953D inductie kookplaat met 2 flexibele zones perfect voor jou! Met slechts één druk op de knop kun je twee aparte kookzones combineren, waardoor er één grote kookzone ontstaat. Dit biedt eindeloze mogelijkheden, of je nu een hele vis wilt bakken in een braadpan of een heerlijke lading gamba's wilt grillen op een langwerpige grillplaat. Deze innovatieve kookplaat is voorzien van een handige timer op elke kookzone, zodat je altijd de controle hebt over de kooktijd. Of je nu je eitje perfect wilt koken of je pasta al dente wilt bereiden, je kunt eenvoudig een kookwekker instellen. Zodra de gewenste tijd is verstreken, geeft de kookplaat een duidelijk akoestisch signaal, zodat je nooit meer een gerecht te lang laat koken. Bovendien heeft de SMEG SI2M7953D kookplaat automatische panherkenning. Wanneer je een pan plaatst, wordt de bediening van de desbetreffende kookzone automatisch verlicht. Hierdoor kun je direct beginnen met koken op de juiste zone, zonder gedoe met het handmatig instellen van de kookzone. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Vergeet deze niet apart te bestellen. Het is belangrijk op te merken dat de stekker nog moet worden be.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één groot gebied of 2 aparte gebieden. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je talloze mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Dankzij de boostfunctie zijn pannen extra snel opgewarmd.

Minpunten
  • De kookplaat geeft geen indicatie van restwarmte, dus kun je niet zien of de kookzone nog heet is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG SI2M7953D

Bekijk of de SMEG SI2M7953D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG SI2M7953D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!