1. SMEG SF6400TVX

SMEG SF6400TVX Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG SF6400TVX SF6400TVX. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG SF6400TVX. 

Specificaties SMEG SF6400TVX
MerkSMEG
FabrikantcodeSF6400TVX

Over SMEG SF6400TVX

Met de ruime SMEG SF6400TVX kun je snel en gemakkelijk grote maaltijden bereiden, zoals ovenschotels en hele kippen. Deze solo oven heeft een inhoud van maar liefst 70 liter, waardoor je moeiteloos meerdere grote pizza's tegelijk kunt bakken. Dankzij de functie voor snel voorverwarmen kun je binnen enkele minuten jouw favoriete lasagne in de oven zetten. Wil je graag een knapperig kaaslaagje op je gerecht? Zet dan de grill aan en geniet van een heerlijk krokant resultaat. Met de turbo hetelucht functie wordt de warmte gelijkmatig door de hele oven verspreid. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je pizza halverwege van hoogte moet wisselen. Geniet van een perfect gebakken pizza, van korst tot topping. Het schoonmaken van de oven is ook een fluitje van een cent dankzij de Vapor Clean functie. Giet simpelweg een klein laagje water met schoonmaakmiddel op de cirkel op de bodem van de oven en schakel het Vapor Clean programma in. Het water verandert in stoom, waardoor het vuil gemakkelijk loskomt en je het vervolgens eenvoudig kunt verwijderen met een spons. Met de SMEG SF6400TVX haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige oven in huis, maar ook een apparaat dat je het leven een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Met de turbo hetelucht kan je gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken. Bevroren etenswaren kunnen gemakkelijk worden ontdooid met de ontdooifunctie.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG SF6400TVX

Bekijk of de SMEG SF6400TVX mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG SF6400TVX, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!