1. blackfriday
  2. SMEG SF6400TB

SMEG SF6400TB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG SF6400TB SF6400TB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG SF6400TB. 

Specificaties SMEG SF6400TB
MerkSMEG
FabrikantcodeSF6400TB

Over SMEG SF6400TB

Met de ruime SMEG SF6400TB kun je snel en gemakkelijk grote maaltijden bereiden, zoals ovenschotels en een hele kip. Deze solo oven heeft een inhoud van maar liefst 70 liter, waardoor je met gemak meerdere grote pizza's kunt bakken. Dankzij de functie voor snel voorverwarmen hoef je niet lang te wachten voordat je lasagne de oven in kan. En als je een knapperig kaaslaagje wilt, kun je eenvoudig de grill inschakelen. Met de turbo hetelucht functie is de warmte gelijkmatig verdeeld in de hele oven, zodat je pizza niet halverwege van hoogte hoeft te wisselen. En het schoonmaken van de oven is ook een fluitje van een cent dankzij de Vapor Clean functie. Je hoeft alleen maar een klein laagje water met schoonmaakmiddel op de cirkel op de bodem te gieten en het Vapor Clean programma aan te zetten. Het water verandert in stoom, waardoor je daarna met een spons eenvoudig het vuil kunt verwijderen. Met de SMEG SF6400TB wordt koken en schoonmaken een plezierige ervaring!

Pluspunten
  • Je kunt gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken dankzij de turbo heteluchtfunctie. Bevroren etenswaren kunnen eenvoudig worden ontdooid met de ontdooifunctie.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG SF6400TB

Bekijk of de SMEG SF6400TB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG SF6400TB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!