1. blackfriday
  2. Smeg MFF11RDEU Rood

Smeg MFF11RDEU Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Smeg MFF11RDEU Rood MFF11RDEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Smeg MFF11RDEU Rood. 

Specificaties Smeg MFF11RDEU Rood
MerkSMEG
FabrikantcodeMFF11RDEU

Over SMEG MFF11RDEU

Met de Smeg MFF11RDEU Rood melkopschuimer kun je op 6 verschillende standen melk verwarmen en opschuimen. Hiermee kun je genieten van licht tot dik melkschuim, helemaal naar jouw smaak. Naast het verwarmen van melk, kun je met deze melkopschuimer ook koud schuim maken voor verfrissende ijskoffie of heerlijke milkshakes. In de doos vind je 2 verschillende gardes. De getande klopper is perfect voor het opschuimen van melk, terwijl je de gladde klopper kunt gebruiken om melk, en zelfs chocolademelk, te verwarmen. Met een capaciteit van 500 milliliter melk voor verwarmen en 250 milliliter melk voor opschuimen, kun je in één keer genoeg schuim maken voor 2 grote cappuccino's of 3 kleine cappuccino's. De ergonomische handgreep zorgt ervoor dat je de melkopschuimer gemakkelijk kunt vasthouden en inschenken. Hierdoor kun je zelfs een poging wagen om prachtige latte art te maken. Een ander voordeel van deze melkopschuimer is dat hij voor de helft gemaakt is van gerecycled materiaal, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Met de Smeg MFF11RDEU Rood melkopschuimer kun je thuis genieten van heerlijke koffie met perfect opgeschuimde melk, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je warmt ook melk op voor bijvoorbeeld een café au lait of warme chocolademelk. Je maakt warme en koude melkdranken. Dankzij de verwijderbare garde reinig je de binnenkant van de beker gemakkelijker.

Minpunten
  • De melkopschuimer beslaat door zijn formaat wat ruimte op jouw aanrecht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Smeg MFF11RDEU Rood

Bekijk of de Smeg MFF11RDEU Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG MFF11RDEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!