1. blackfriday
  2. Smeg MFF11PGEU Watergroen

Smeg MFF11PGEU Watergroen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Smeg MFF11PGEU Watergroen MFF11PGEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Smeg MFF11PGEU Watergroen. 

Specificaties Smeg MFF11PGEU Watergroen
MerkSMEG
FabrikantcodeMFF11PGEU

Over SMEG MFF11PGEU

Met de Smeg MFF11PGEU Watergroen melkopschuimer kun je melk verwarmen en opschuimen in 6 verschillende standen, waardoor je licht tot dik melkschuim kunt creëren. Naast het verwarmen van melk, kan de melkopschuimer ook koud schuim maken, perfect voor ijskoffie of milkshakes. Bij de melkopschuimer worden 2 verschillende gardes geleverd: een getande klopper voor het opschuimen en een gladde klopper voor het verwarmen van melk of zelfs chocolademelk. De melkopschuimer heeft een capaciteit van 500 milliliter melk om te verwarmen of 250 milliliter melk om op te schuimen, genoeg voor 2 grote of 3 kleine cappuccino's in één keer. Met de ergonomische handgreep is het inschenken van de melk zo gemakkelijk mogelijk, waardoor je zelfs een poging kunt wagen in het maken van latte art. Daarnaast is de melkopschuimer ook nog eens milieuvriendelijk, aangezien deze voor de helft bestaat uit gerecycled materiaal. De Smeg MFF11PGEU Watergroen melkopschuimer combineert dus functionaliteit met duurzaamheid en biedt je de mogelijkheid om heerlijke melkschuimcreaties te maken voor verschillende warme en koude drankjes.

Pluspunten
  • Je warmt ook melk op voor bijvoorbeeld een koffie verkeerd of chocolademelk. Je kunt ook melk verwarmen voor bijvoorbeeld een koffie verkeerd of chocolademelk. Je maakt warme en koude melkspecialiteiten. Je bereidt zowel warme als koude melkspecialiteiten. Je reinigt de binnenkant van de beker gemakkelijker, dankzij de uitneembare klopper. Dankzij de afneembare klopper is het gemakkelijker om de binnenkant van de beker schoon te maken.

Minpunten
  • De melkopschuimer neemt wat ruimte in beslag op jouw aanrecht vanwege het formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Smeg MFF11PGEU Watergroen

Bekijk of de Smeg MFF11PGEU Watergroen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG MFF11PGEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!