1. blackfriday
  2. SMEG FAB30RCR5

SMEG FAB30RCR5 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG FAB30RCR5 FAB30RCR5. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG FAB30RCR5. 

Specificaties SMEG FAB30RCR5
MerkSMEG
FabrikantcodeFAB30RCR5

Over SMEG FAB30RCR5

Als je op zoek bent naar een retro koel-vriescombinatie, dan is de SMEG FAB30RCR5 een uitstekende keuze. Met zijn stijlvolle jaren 50 design zal deze koelkast zeker opvallen in elke keuken. Deze koelkast biedt voldoende ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen, waardoor het perfect is voor gezinnen. De SMEG FAB30RCR5 beschikt over een speciale Life Plus zone waarin je verse aardbeien langer kunt bewaren. In deze zone kun je namelijk zelf de temperatuur en luchtvochtigheid bepalen, waardoor het ideaal is voor allerlei soorten voedsel. Dankzij de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de vleeswaren bewaart, want elke plank in de koelkast blijft koel. Het vriesgedeelte van deze koel-vriescombinatie bevindt zich bovenin en is perfect voor het bewaren van patat of diepvriesfruit. Met de SMEG FAB30RCR5 haal je niet alleen een praktische koelkast in huis, maar ook een echt stijlvolle eyecatcher voor je keuken.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu. In de vershoudzone blijven groente, fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet het vriesgedeelte 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG FAB30RCR5

Bekijk of de SMEG FAB30RCR5 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG FAB30RCR5, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!