1. blackfriday
  2. SMEG FAB28RRD5

SMEG FAB28RRD5 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG FAB28RRD5 FAB28RRD5. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG FAB28RRD5. 

Specificaties SMEG FAB28RRD5
MerkSMEG
FabrikantcodeFAB28RRD5

Over SMEG FAB28RRD5

De SMEG FAB28RRD5 is een veel meer dan alleen maar een vrijstaande koelkast met één deur. Met zijn retro ontwerp zal deze koelkast je keuken een prachtige uitstraling geven die doet denken aan de jaren 50. Maar deze koelkast biedt niet alleen stijl, hij biedt ook veel ruimte voor de boodschappen van een huishouden van 3 tot 4 personen. In de vershoudzone onderin de koelkast kun je je verse zalm of krop sla langer vers houden, zodat je altijd kunt genieten van optimale smaak. En het beste van alles is dat je geen last zult hebben van storende geluiden wanneer je de deur sluit. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is deze koelkast bijna geruisloos. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze koelkast ook over een handig vriesvak van 26 liter bovenin, waarin je restjes van gisteren kunt invriezen. En het wordt nog beter: dankzij de energieklasse D zul je weinig energiekosten hebben en draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu. Dus waar wacht je nog op? Haal de SMEG FAB28RRD5 in huis en geniet van stijl, ruimte en efficiëntie in je keuken!

Pluspunten
  • Het heeft een klein vriesvak van 26 liter voor het bewaren van een diepvriespizza en ijsjes. De koelkast heeft energieklasse D en is daardoor zuinig in gebruik en milieuvriendelijk. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De deur kan niet worden aangepast qua draairichting.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG FAB28RRD5

Bekijk of de SMEG FAB28RRD5 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG FAB28RRD5, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!