1. blackfriday
  2. SMEG FAB28RDEG5

SMEG FAB28RDEG5 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG FAB28RDEG5 FAB28RDEG5. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG FAB28RDEG5. 

Specificaties SMEG FAB28RDEG5
MerkSMEG
FabrikantcodeFAB28RDEG5

Over SMEG FAB28RDEG5

De SMEG FAB28RDEG5 is een unieke vrijstaande koelkast met een authentiek retro design uit de jaren 50. Deze eyecatcher geeft je keuken een nostalgische uitstraling en is tegelijkertijd perfect voor het bewaren van de dagelijkse boodschappen voor 3 tot 4 personen. Met de handige vershoudzone onderin de koelkast blijft je verse zalm of knapperige krop sla langer vers en behoudt het zijn optimale smaak. Bovendien zorgt de geavanceerde geluidsisolatie ervoor dat je geen last hebt van storende geluiden wanneer je de deur sluit. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is het bijna niet te merken dat het apparaat aanstaat. De SMEG FAB28RDEG5 is niet alleen een koelkast, maar heeft ook een handig vriesvak van 26 liter bovenin. Hiermee kun je gemakkelijk restjes van gisteren invriezen, zodat je altijd een smakelijke maaltijd kunt bereiden. Bovendien is deze koelkast energiezuinig met energieklasse D, waardoor je jaarlijks weinig energiekosten hebt en tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan het milieu. Met zijn unieke retro design, praktische functies en energiezuinigheid is de SMEG FAB28RDEG5 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en duurzame koelkast.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een kleine vriezer van 26 liter voor het bewaren van een diepvriespizza en ijsjes. De koelkast heeft energieklasse D en is daardoor energiezuinig en milieuvriendelijk. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel, merk je bijna niet dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De draairichting van de deur kan niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG FAB28RDEG5

Bekijk of de SMEG FAB28RDEG5 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG FAB28RDEG5, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!