1. blackfriday
  2. SMEG FAB28RCR5

SMEG FAB28RCR5 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG FAB28RCR5 FAB28RCR5. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG FAB28RCR5. 

Specificaties SMEG FAB28RCR5
MerkSMEG
FabrikantcodeFAB28RCR5

Over SMEG FAB28RCR5

De SMEG FAB28RCR5 is een unieke vrijstaande koelkast met een vleugje nostalgie. Met zijn retro design geeft hij jouw keuken een charmante jaren 50 uitstraling. Maar deze koelkast is niet alleen mooi om te zien, hij is ook functioneel. Met een capaciteit om de boodschappen van 3 of 4 personen te bewaren, is hij perfect geschikt voor een gemiddeld huishouden. Wat deze koelkast echt speciaal maakt, is de vershoudzone onderin. Hier kun je jouw verse zalm, knapperige sla en andere delicate etenswaren langer vers houden. En terwijl je geniet van de versheid van je producten, zul je geen last hebben van storende geluiden. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is hij bijna geruisloos. Maar dat is niet alles! Deze koelkast heeft ook een handig vriesvak van 26 liter bovenin, waarin je de restjes van gisteren kunt invriezen. En om het nog beter te maken, heeft de SMEG FAB28RCR5 energieklasse D, wat betekent dat je weinig energiekosten per jaar zult hebben en tegelijkertijd een positieve bijdrage aan het milieu levert. Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje vintage toe aan je keuken en geniet van de functionaliteit van deze prachtige koelkast.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een klein vriesvak van 26 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren. De koelkast is energiezuinig met een energieklasse D en daardoor goed voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De deur kan niet van draairichting worden veranderd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG FAB28RCR5

Bekijk of de SMEG FAB28RCR5 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG FAB28RCR5, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!