1. blackfriday
  2. SMEG FAB28RBL5

SMEG FAB28RBL5 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG FAB28RBL5 FAB28RBL5. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG FAB28RBL5. 

Specificaties SMEG FAB28RBL5
MerkSMEG
FabrikantcodeFAB28RBL5

Over SMEG FAB28RBL5

De SMEG FAB28RBL5 is een bijzondere vrijstaande koelkast met een unieke retro uitstraling die je keuken direct transformeert tot een jaren 50 paradijs. Maar deze koelkast is niet alleen mooi om te zien, hij biedt ook nog eens voldoende ruimte voor de boodschappen van 3 of 4 personen. Met de handige vershoudzone onderin de koelkast blijven je verse producten zoals zalm en sla langer vers. Je hoeft je geen zorgen te maken over harde geluiden, want zodra je de deur sluit, is deze koelkast fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 35 decibel. Bovendien beschikt de FAB28RBL5 over een vriesvak van 26 liter, waarin je eenvoudig restjes van gisteren kunt invriezen. Naast al deze geweldige eigenschappen is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. Met energieklasse D bespaar je op je energiekosten en draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu. Kortom, de SMEG FAB28RBL5 is niet alleen een prachtige toevoeging aan je keuken, maar ook een praktische en milieubewuste keuze.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een kleine vriesruimte van 26 liter voor het bewaren van een diepvriespizza en ijsjes. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De deur kan niet van draairichting veranderd worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG FAB28RBL5

Bekijk of de SMEG FAB28RBL5 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG FAB28RBL5, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!