1. blackfriday
  2. SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen CGF01PBEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen. 

Specificaties SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen
MerkSMEG
FabrikantcodeCGF01PBEU

Over SMEG CGF01PBEU

Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je keuken, maar ook een krachtige pistonmachine en bonenmaler in huis. Met een indrukwekkende snelheid van 450 rotaties per minuut, maalt de bonenmaler de koffiebonen precies naar jouw wens. Met 30 verschillende standen bepaal je zelf hoe grof of fijn je de koffie wilt malen en voor hoeveel kopjes je koffie nodig hebt. Deze pistonmachine geeft je volledige controle over elk aspect van je kopje koffie. Vul de pistonmachine met versgemalen koffie en bepaal zelf de watertemperatuur voor de perfecte espresso. Hierdoor voorkom je dat de koffie verbrandt en geniet je van de meest heerlijke aroma's. Met behulp van de stoompijp kun je je espresso afmaken met een weelderige schuimlaag, precies zoals jij het wilt. Een handige feature van deze machine is de melding die je ontvangt wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Zo hoef je dit niet zelf bij te houden en blijft je machine altijd in topconditie. Houd er wel rekening mee dat het zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld vergt. Het is een ambachtelijke manier van koffiezetten, die veel minder gemakkelijk is dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen haal je wel de ulti.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maal je de koffiebonen fijn in 30 verschillende maalstanden. Met de instelbare watertemperatuur kan je de warmte van de espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kopje koffie langer warm.

Minpunten
  • Deze koffiemolen is behoorlijk groot qua formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen

Bekijk of de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CGF01PBEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!