1. blackfriday
  2. SMEG DCF02WHEU Wit

SMEG DCF02WHEU Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG DCF02WHEU Wit DCF02WHEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG DCF02WHEU Wit. 

Specificaties SMEG DCF02WHEU Wit
MerkSMEG
FabrikantcodeDCF02WHEU

Over SMEG DCF02WHEU

De SMEG DCF02WHEU Wit is de perfecte aanvulling voor jouw keuken met zijn unieke retro jaren '50 uitstraling. Deze koffiemachine biedt jou de mogelijkheid om zelf de koffiesterkte en het volume in te stellen, zodat je de perfecte kop koffie kunt zetten. Met slechts 4 knoppen en een hendel voor het instellen van de tijd, is deze machine ontzettend eenvoudig te gebruiken. Of je nu vrienden op visite hebt of gewoon wilt genieten van een heerlijk kopje koffie voor jezelf, met de SMEG DCF02WHEU Wit kun je tot wel 10 personen voorzien van een warme kop koffie per zetbeurt. Het handige glazen kan en het waterreservoir geven je een duidelijk overzicht van hoeveel water je moet toevoegen. Bovendien is er een automatische druppelstop ingebouwd, zodat je geen last hebt van geknoei op het aanrecht wanneer je de gevulde kan uit de machine haalt. Met de warmhoudplaat blijft jouw koffie maar liefst 40 minuten warm, waarna de machine automatisch uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van energie. Geniet elke dag van de perfecte kop koffie met de SMEG DCF02WHEU Wit!

Pluspunten
  • Met de aanpasbare koffiesterkte kun je koffie zetten volgens jouw persoonlijke voorkeur. Met het waterreservoir met kopjesindicatie bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten warm.

Minpunten
  • Je kan het waterreservoir niet uitnemen, waardoor het bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG DCF02WHEU Wit

Bekijk of de SMEG DCF02WHEU Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG DCF02WHEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!