1. blackfriday
  2. SMEG DCF02CREU Crème

SMEG DCF02CREU Crème Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG DCF02CREU Crème DCF02CREU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG DCF02CREU Crème. 

Specificaties SMEG DCF02CREU Crème
MerkSMEG
FabrikantcodeDCF02CREU

Over SMEG DCF02CREU

De SMEG DCF02CREU Crème is een eyecatcher op je keukenblad met zijn retro jaren '50 uitstraling. Deze koffiemachine stelt jou in staat om zelf de perfecte koffiesterkte en het gewenste volume in te stellen, zodat je kunt genieten van de lekkerste kopjes koffie. Met slechts 4 knoppen en een hendel om de tijd in te stellen, is deze machine ontzettend eenvoudig in gebruik. Wanneer je vrienden op bezoek komen, kun je met gemak 10 personen voorzien van een heerlijk warm kopje koffie per keer. Het niveau van het water in de glazen kan en het waterreservoir is eenvoudig af te lezen, zodat je precies weet hoeveel water je moet toevoegen. Zodra je de volle kan uit de machine haalt, voorkomt de automatische druppelstop morsen op het aanrecht. De warmhoudplaat zorgt ervoor dat je koffie maar liefst 40 minuten warm blijft, waarna de machine automatisch uitschakelt. Met de SMEG DCF02CREU Crème haal je niet alleen een prachtige retro koffiemachine in huis, maar ook een apparaat dat jou voorziet van heerlijke koffie op elk moment van de dag.

Pluspunten
  • Met de mogelijkheid om de koffiesterkte aan te passen, zet je koffie naar jouw persoonlijke voorkeur. Met het waterreservoir met maatindicatie bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten op de juiste temperatuur.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, wat het bijvullen minder gemakkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG DCF02CREU Crème

Bekijk of de SMEG DCF02CREU Crème mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG DCF02CREU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!