1. SMEG CGF01RDEU Rood

SMEG CGF01RDEU Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG CGF01RDEU Rood CGF01RDEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG CGF01RDEU Rood. 

Specificaties SMEG CGF01RDEU Rood
MerkSMEG
FabrikantcodeCGF01RDEU

Over SMEG CGF01RDEU

Met de SMEG CGF01RDEU Rood haal je een prachtige bonenmaler in huis die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Deze koffiemolen maakt gebruik van een indrukwekkende snelheid van 450 rotaties per minuut om je verse koffiebonen te malen. Met maar liefst 30 verschillende standen heb je volledige controle over de maalgraad, of je nu een zeer fijne maling wilt voor je espresso of een grovere maling voor een heerlijke filterkoffie. Deze bonenmaler biedt je niet alleen de keuze uit 2 verschillende soorten espresso, maar ook uit 6 andere verrukkelijke koffiesoorten. Daarnaast kun je eenvoudig instellen voor hoeveel kopjes koffie je bonen nodig hebt, variërend van één kopje tot maar liefst 12 kopjes. Het handige opvangbakje heeft een capaciteit van 350 gram en is gemakkelijk uit te nemen, zodat je de gemalen koffie moeiteloos kunt overbrengen naar je koffiezetapparaat. Met de automatische uitschakelfunctie hoef je je geen zorgen te maken als je de bonenmaler per ongeluk vergeet uit te zetten. Na 90 seconden van inactiviteit schakelt het apparaat vanzelf uit, waardoor je energie bespaart. Bovendien is het bonenreservoir eenvoudig met de hand af te wassen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Geniet van de perfect gemalen koffie.

Pluspunten
  • Met de 30 verschillende maalstanden kun je nauwkeurig instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Dankzij de grote koffiebonencontainer van 350 gram kun je grote hoeveelheden koffie malen zonder steeds bij te hoeven vullen. Dankzij de UV-bestendige koffiebonencontainer blijven de bonen langer vers.

Minpunten
  • Deze koffiemolen heeft een behoorlijk groot formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG CGF01RDEU Rood

Bekijk of de SMEG CGF01RDEU Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CGF01RDEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!