1. SMEG CGF01PBEU Pastelblauw

SMEG CGF01PBEU Pastelblauw Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG CGF01PBEU Pastelblauw CGF01PBEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG CGF01PBEU Pastelblauw. 

Specificaties SMEG CGF01PBEU Pastelblauw
MerkSMEG
FabrikantcodeCGF01PBEU

Over SMEG CGF01PBEU

Met de SMEG CGF01PBEU Pastelblauw haal je een prachtige bonenmaler in huis die perfect past bij jouw stijlvolle keuken. Deze machine maakt gebruik van een indrukwekkende snelheid van 450 rotaties per minuut om jouw verse koffiebonen te malen. Dankzij de 30 verschillende standen kun je zelf bepalen hoe fijn of grof je de koffiebonen wilt malen. Zo kun je jouw perfecte kopje koffie creëren. Deze bonenmaler biedt niet alleen de mogelijkheid om twee verschillende soorten espresso te maken, maar ook nog eens zes andere soorten koffie. Daarnaast kun je instellen voor hoeveel kopjes koffie je bonen nodig hebt, variërend van één tot maar liefst 12 kopjes. Het opvangbakje heeft een royale inhoud van 350 gram en kan gemakkelijk worden uitgenomen. Bovendien schakelt de machine automatisch uit als je deze langer dan 90 seconden niet gebruikt, wat energiebesparend is. En als kers op de taart is het bonenreservoir eenvoudig met de hand af te wassen na gebruik. Met de SMEG CGF01PBEU Pastelblauw heb je niet alleen de mogelijkheid om jouw koffiebonen op de perfecte maalstand te malen, maar het voegt ook nog eens een vleugje elegantie toe aan je keuken. Het is een must-have item voor koffieliefhebbers die niet alleen van een heerlijk kopje koffie houden, maar ook van een prachtige keuken.

Pluspunten
  • Met de 30 verschillende maalstanden kan je heel precies instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Met het grote bonenreservoir van 350 gram kan je grote hoeveelheden koffie malen, zonder telkens de bonen bij te vullen. Dankzij het bonenreservoir dat bestand is tegen UV-straling, blijven de koffiebonen langer vers.

Minpunten
  • Deze koffiemolen heeft een behoorlijk grote afmeting.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG CGF01PBEU Pastelblauw

Bekijk of de SMEG CGF01PBEU Pastelblauw mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CGF01PBEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!