1. SMEG CGF01BLEU Zwart

SMEG CGF01BLEU Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG CGF01BLEU Zwart CGF01BLEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG CGF01BLEU Zwart. 

Specificaties SMEG CGF01BLEU Zwart
MerkSMEG
FabrikantcodeCGF01BLEU

Over SMEG CGF01BLEU

Met de SMEG CGF01BLEU Zwart haal je een elegante bonenmaler in huis waarmee je geniet van verse gemalen koffiebonen. Deze prachtige machine maalt de bonen met een indrukwekkende snelheid van 450 rotaties per minuut. Met maar liefst 30 verschillende standen heb je volledige controle over de fijnheid van de maling, zodat je je koffie precies naar wens kunt bereiden. Deze bonenmaler biedt niet alleen de mogelijkheid om twee verschillende soorten espresso te kiezen, maar ook nog eens zes andere soorten koffie. Bovendien kun je eenvoudig instellen voor hoeveel kopjes koffie je bonen nodig hebt, variërend van één tot wel 12 kopjes. Het handige opvangbakje heeft een royale inhoud van 350 gram en is gemakkelijk uitneembaar. Om energie te besparen schakelt de machine automatisch uit wanneer deze langer dan 90 seconden niet in gebruik is. Na gebruik kun je het bonenreservoir eenvoudig met de hand afwassen, waardoor het onderhoud van deze bonenmaler een fluitje van een cent is. Geniet elke dag van de heerlijke geur en smaak van versgemalen koffie met de SMEG CGF01BLEU Zwart.

Pluspunten
  • Met de 30 verschillende maalstanden kun je zeer nauwkeurig instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Door het grote bonenreservoir van 350 gram kun je grote hoeveelheden koffie malen zonder steeds de bonen bij te vullen. Dankzij het UV-bestendige bonenreservoir blijven de koffiebonen langer vers.

Minpunten
  • Deze koffiemolen heeft een behoorlijk grote omvang.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG CGF01BLEU Zwart

Bekijk of de SMEG CGF01BLEU Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CGF01BLEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!