1. blackfriday
  2. SMEG CG90IXT9

SMEG CG90IXT9 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG CG90IXT9 CG90IXT9. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG CG90IXT9. 

Specificaties SMEG CG90IXT9
MerkSMEG
FabrikantcodeCG90IXT9

Over SMEG CG90IXT9

De SMEG CG90IXT9 is een innovatief inductiefornuis dat perfect is voor de drukke thuiskok. Met 4 pitten en een handige boostfunctie, kun je snel en efficiënt koken. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden na een lange werkdag of een uitgebreid gerecht voorbereidt, dit fornuis zal je niet teleurstellen. Naast de kookplaat beschikt dit fornuis over een elektrische oven met 5 inschuifhoogten. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. De oven biedt verschillende kookopties, waaronder turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting. Hierdoor kun je jouw culinaire creaties de perfecte finishing touch geven. Hoewel de oven niet zelfreinigend is, is schoonmaken een eitje dankzij de geëmailleerde wanden. Dus zelfs na een uitgebreide kooksessie kun je het fornuis gemakkelijk schoon houden. Met de SMEG CG90IXT9 kun je moeiteloos heerlijke maaltijden bereiden en je keuken naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • Breng het water extra snel aan de kook met behulp van de boostfunctie op de 4 kookzones. Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. De oven heeft een inhoud van 115 liter, wat ruimer is dan het gemiddelde.

Minpunten
  • Met een maximale oventemperatuur van 260°C is het minder geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG CG90IXT9

Bekijk of de SMEG CG90IXT9 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CG90IXT9, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!