1. blackfriday
  2. SMEG CG90IANT9

SMEG CG90IANT9 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG CG90IANT9 CG90IANT9. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG CG90IANT9. 

Specificaties SMEG CG90IANT9
MerkSMEG
FabrikantcodeCG90IANT9

Over SMEG CG90IANT9

De SMEG CG90IANT9 is een innovatief inductiefornuis dat elke kookliefhebber zal bekoren. Met zijn 4 pitten biedt dit fornuis voldoende ruimte om diverse gerechten tegelijkertijd te bereiden. Maar wat dit fornuis echt uniek maakt, is de boostfunctie. Met deze functie worden de kookzones extra snel verwarmd, zodat je na een lange werkdag snel en efficiënt kunt koken. Naast de kookzones beschikt de CG90IANT9 ook over een ruime elektrische oven. Met 5 inschuifhoogten voor de meegeleverde bak- en ovenplaat is er voldoende flexibiliteit om diverse gerechten tegelijkertijd te bereiden. De oven biedt verschillende functies, waaronder turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting. Zo kun je een perfect krokant korstje creëren op jouw zelfgemaakte lasagne of een heerlijke tarte tatin bakken terwijl je spaghetti bolognese kookt. Hoewel de oven niet zelfreinigend is, is het schoonmaken ervan een fluitje van een cent dankzij de geëmailleerde wanden. Met de SMEG CG90IANT9 kun je dus genieten van heerlijke maaltijden zonder je zorgen te hoeven maken over het schoonmaken achteraf. Dit inductiefornuis is een onmisbare toevoeging aan elke keuken en zal je keer op keer inspireren om de meest creatieve gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Breng extra snel een pan water aan de kook met behulp van de boostfunctie op de 4 kookzones. Met een gemiddelde bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. De oven heeft een inhoud van 115 liter, wat ruimer is dan de gemiddelde grootte.

Minpunten
  • Met een maximale oventemperatuur van 260°C is het minder geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG CG90IANT9

Bekijk of de SMEG CG90IANT9 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CG90IANT9, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!