1. blackfriday
  2. SMEG C9IMMB2

SMEG C9IMMB2 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG C9IMMB2 C9IMMB2. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG C9IMMB2. 

Specificaties SMEG C9IMMB2
MerkSMEG
FabrikantcodeC9IMMB2

Over SMEG C9IMMB2

Met de SMEG C9IMMB2 kun je gemakkelijk groente, vlees en vis grillen. De 2 linker kookzones van dit inductiefornuis kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot één langwerpige kookzone wanneer je een grillplaat gebruikt. Met de boostfunctie breng je extra snel een pan water aan de kook voor soep of pasta. Daarnaast biedt de ruime 115 liter ovenruimte voldoende plek voor meerdere ovenschalen, zodat je tijdens een diner moeiteloos een uitgebreid buffet op tafel kunt zetten. Tijdens het bakken kun je de grill inschakelen om een heerlijk krokant laagje op je nacho schotel te krijgen. En dankzij de kerntemperatuurmeter kun je vlees precies naar jouw wensen bereiden. Je kunt de precieze temperatuur aflezen, waardoor je biefstuk of rollade niet uitdroogt. Met de SMEG C9IMMB2 wordt koken een feestje en worden al je gerechten perfect bereid. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van heerlijke maaltijden met dit veelzijdige inductiefornuis.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één groot gebied of als 2 aparte gebieden. Met een topkwaliteit in bereiding, heb je veel opties voor het klaarmaken van gerechten. De oven is ruimer dan het gemiddelde, met een inhoud van 115 liter.

Minpunten
  • De oven gaat niet automatisch uit wanneer de timer afgaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG C9IMMB2

Bekijk of de SMEG C9IMMB2 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG C9IMMB2, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!