1. blackfriday
  2. SMEG BLF03CREU Crème

SMEG BLF03CREU Crème Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG BLF03CREU Crème BLF03CREU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG BLF03CREU Crème. 

Specificaties SMEG BLF03CREU Crème
MerkSMEG
FabrikantcodeBLF03CREU

Over SMEG BLF03CREU

Met de SMEG BLF03CREU Crème breng je een krachtige blender met een retro uitstraling in huis. Deze blender is voorzien van 4 verschillende blendprogramma's, waardoor je eenvoudig de gewenste functie kunt kiezen. Of je nu zin hebt in een heerlijke smoothie of ijsblokjes wilt crushen, deze blender kan het allemaal aan. Dankzij de tritan blenderkan kun je de sapjes moeiteloos overgieten in glazen. Deze kan is niet alleen licht van gewicht, maar ook steviger dan een kunststof kan. Hierdoor gaat de blender langer mee en heb je er langdurig plezier van. Daarnaast kun je de snelheid van de blender zowel via de 4 standen als traploos instellen. Kies je voor de traploze instelling, dan behoud je volledige controle over de snelheid. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de blender. Met het AutoClean programma reinigt de blender zichzelf grondig, waardoor je tijd en moeite bespaart. Met de SMEG BLF03CREU Crème haal je niet alleen een krachtige blender in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Je kunt altijd de juiste instellingen gebruiken met behulp van de 4 voorgeprogrammeerde blendprogramma's. De blenderkan van tritan is zeer stevig en licht van gewicht. Met de traploos instelbare snelheid kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding.

Minpunten
  • De blender is niet voorzien van een ingebouwde weegschaal, zodat je ingrediënten rechtstreeks in de blenderkan moet wegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG BLF03CREU Crème

Bekijk of de SMEG BLF03CREU Crème mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG BLF03CREU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!