1. SMEG BLF03BLEU Zwart

SMEG BLF03BLEU Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG BLF03BLEU Zwart BLF03BLEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG BLF03BLEU Zwart. 

Specificaties SMEG BLF03BLEU Zwart
MerkSMEG
FabrikantcodeBLF03BLEU

Over SMEG BLF03BLEU

Met de SMEG BLF03BLEU Zwart haal je niet alleen een krachtige blender in huis, maar ook een stijlvol retro accessoire voor je keuken. Deze blender is uitgerust met 4 handige blendprogramma's, waardoor je eenvoudig verschillende soorten drankjes kunt bereiden. Of je nu zin hebt in een verfrissende smoothie of ijsblokjes wilt crushen, deze blender kan het allemaal aan. Dankzij het speciale smoothieprogramma kun je gemakkelijk een heerlijke smoothie maken. Voor liefhebbers van groene smoothies is er zelfs een apart programma beschikbaar. Wil je ijsblokjes fijnmalen voor een koude cocktail? Gebruik dan de crushfunctie van deze blender. De blenderkan is gemaakt van tritan, een licht en stevig materiaal dat langer meegaat dan een standaard kunststof kan. Hierdoor kun je gemakkelijk sapjes overgieten zonder te knoeien. De snelheid van de blender kan zowel via de 4 standen als traploos worden ingesteld. Kies je voor de traploze instelling, dan behoud je volledige controle over de snelheid. Na gebruik is het AutoClean programma ideaal om de blender grondig te reinigen. Met de SMEG BLF03BLEU Zwart geniet je niet alleen van lekkere drankjes, maar ook van een blender die er fantastisch uitziet in je keuken.

Pluspunten
  • Je gebruikt altijd de juiste instellingen met behulp van de 4 voorgeprogrammeerde blendprogramma's. De tritan blenderkan is duurzaam en licht van gewicht. Met de traploos instelbare snelheid pas je de snelheid nauwkeurig aan op de bereiding.

Minpunten
  • De blender heeft geen ingebouwde weegschaal, waardoor je ingrediënten direct in de blenderkan moet wegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG BLF03BLEU Zwart

Bekijk of de SMEG BLF03BLEU Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG BLF03BLEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!